0513-764123 (ma-vr 10:00-17:00)

  • Retour Garantie
    Gegarandeerd kwaliteit
  • Nederland en Belgie
    Binnen 2 werkdagen verstuurd
  • Achteraf betalen
    o.a. via digitale acceptgiro

Telescoop accessoires

Telescoop accessoires

Verrekijkerzaak.nl levert de meeste telescopen al vrij compleet af. Dit staat echter niet in de weg dat u met bepaalde accessoires en toebehoren uw ervaring nog kunt verruimen en verbeteren.

Oculairs

De kwaliteit van het oculair bepaalt in grote mate de vergroting en de kwaliteit van de beeldweergave. Met name de Olivon Plössl oculairs zijn zeer hoogwaardige onderdelen, vervaardigd uit de meest kwalitatieve en heldere glasmaterialen.

Lenzen

Gezien spiegeltelescopen het beeld altijd omgekeerd weergeven, is het gebruik van een omkeerlens of omkeerprisma aangeraden. Op deze manier ervaart u de weergave zoals deze in realiteit is.

Filters

Niet elk hemellichaam is hetzelfde. Dat is net wat het universum zo bijzonder maakt. Om bepaalde planeten en oppervlaktes met een beter contrast te kunnen waarnemen, kunt u gebruik maken van een hele resem kleurfilters.

Zoekers en scherpstellers

Gezien het vanwege de zeer hoge vergrotingsfactor niet altijd even makkelijk is om een element in de ruimte op te sporen, kunt u gebruik maken van zoekers. Deze hebben een iets minder hoge vergrotingsfactor, waardoor u een breder gezichtsveld ervaart om in te zoeken.

Camera-adapters

Natuurlijk wilt u uw waarnemingen ook vastleggen op beeld en delen met vrienden en familie. Om u in deze behoefte te voorzien, biedt Verrekijkerzaak.nl ook tal van camera-adapters aan. Naast dit breed scala aan toebehoren, vindt u ook nog draagtassen en andere accessoires terug voor uw gegeerde telescoop. Indien u alsnog niet terugvindt wat u zoekt, helpen wij u graag verder. U kunt dan vrijblijvend contact met ons opnemen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bereikbaar

E: contactformulier


T: 0513-764123

 

Klantenservice


Elke werkdag van

10:00 tot 16:00 bereikbaar.

Betaalgemak

betaalgemak

Garantie

Niet tevreden over uw product? Retourneer

uw product zonder reden binnen 14 dagen.

garantie


Op alle artikelen krijgt u bovendien

1 jaar (omruil)garantie.