0513-764123 (ma-vr 10:00-17:00)

 • Retour Garantie
  Gegarandeerd kwaliteit
 • Nederland en Belgie
  Binnen 2 werkdagen verstuurd
 • Achteraf betalen
  o.a. via digitale acceptgiro

Verrekijker accessoires

Verrekijker accessoires

Verrekijkers zijn fantastische instrumenten waarmee u de wereld van veel dichterbij kunt ontdekken. Hoewel veel onze aangeboden verrekijkers al zeer compleet geleverd worden, kunt u hier nog tal van accessoires terugvinden die uw ervaring en beleving ten goede komen.

Reiniging

Om er zeker van te zijn dat er geen krasjes op de lenzen van uw verrekijker komen, raden wij u steeds aan om gebruik te maken van onze speciale schoonmaakdoekjes en -borsteltjes. De speciale doekjes zijn van een heel dichte structuur zodat deze alle vuil, stof en vet absorberen en schoonvegen zonder de lens te beschadigen. De specifieke borsteltjes daarentegen maken het mogelijk om ook in de kleinste hoeken van de oculairs en objectieven schoon te maken. Door de lenzen van uw verrekijker steeds op de juiste manier schoon te maken, zult u er veel langer geniet van hebben. Krassen zullen op termijn de weergave en ervaring drastisch verslechteren.

Draagriemen

Om uw verrekijker steeds comfortabel mee te kunnen dragen tijdens uw wandelingen, en hem snel te kunnen hanteren, is het vaak zinvol om hem met een draagriem te dragen. Dit is ineens ook een veiligheid die ervoor zorgt dat u de kijker niet per ongeluk laat vallen. Bij ons kunt u diverse soorten draagriemen en draagharnassen terugvinden in het assortiment.

Camera

Met onze speciale iPhone 5 adapter en case van Kowa kunt u uw waarnemingen met uw verrekijker ook vastleggen op de gevoelige plaat. Zo kunt u uw ervaringen ook delen met vrienden en familie.

Diverse toebehoren

Naast al deze specifieke accessoires zijn er ook nog enkele andere toebehoren verkrijgbaar: statieven, statiefadapters en locks om de oogafstand van uw verrekijker aan te houden. Als u bepaalde accessoires niet (in de juiste maat) kunt terugvinden in onze webwinkel, mag u ons natuurlijk steeds contacteren. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar de juiste onderdelen!

  • Kowa iPhone Adapter TSN-IP5
  • Halsriem
  • Adapter ring voor de BD42, BD32, SV50, SV42, SV32 en YF30 verrekijkers
  • Adapter ring voor de TE‐10Z, TE-11WZ en TE‐17W scopes
Prijs
 1. 5
  270
 2.  
 3. -
Bereikbaar

E: contactformulier


T: 0513-764123

 

Klantenservice


Elke werkdag van

10:00 tot 16:00 bereikbaar.

Betaalgemak

betaalgemak

Garantie

Niet tevreden over uw product? Retourneer

uw product zonder reden binnen 14 dagen.

garantie


Op alle artikelen krijgt u bovendien

1 jaar (omruil)garantie.