0513-764123 (ma-vr 10:00-17:00)

 • Retour Garantie
  Gegarandeerd kwaliteit
 • Nederland en Belgie
  Binnen 2 werkdagen verstuurd
 • Achteraf betalen
  o.a. via digitale acceptgiro

Afstandmeters

Afstandsmeters

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn afstandsmeters ideaal voor het berekenen van de afstand tot het doelwit. Vaak worden deze instrumenten dan ook gebruikt in combinatie met rifle scopes of richtkijkers om deze preciezer te kunnen afstellen.

Kwaliteitsbepaling

De kwaliteit van een afstandsmeter wordt bepaald aan de hand van zijn nauwkeurigheid op grote afstand. De door ons geselecteerde afstandsmeter zijn steeds voor 99,9% accuraat: op een afstand van 1.000m, wijkt het resultaat maximaal 1m af van de werkelijkheid. Een andere factor die de kwaliteit bepaald is natuurlijk niet alleen de verte, maar ook de afstand vanaf waar u al kunt scherpstellen. Dit is vaak al vanaf zes meter. Ten slotte zijn er nog twee elementen die een doorslaggevende rol spelen: de snelheid waarmee een meting uitgevoerd kan worden en de breedtehoek van de weergave. Al deze elementen samen onderscheiden de topproducten die wij aanbieden van de traditionele afstandsmeters.

Diverse functies

Afstandsmeters beperken zich tegenwoordig ook niet meer enkel tot het meten van de afstand tot een doelwit. De meeste van onze meters zijn ook uitgerust met andere belangrijke functies: bijvoorbeeld niet alleen de afstand in rechte lijn, maar de afstand van het doelwit tot het middelpunt van uw vizier. Andere functies bijvoorbeeld zijn de snelheidsfuncties en scanfuncties. Deze laatste maakt het ook mogelijk om de afstand te bepalen van een voorwerp dat in beweging is: zeer belangrijk bij het jagen op wilde dieren. De Konusrange-1500 beschikt zelfs over een functie die vastlegt op welke hoogte een object zich precies bevindt.

Speciale coatings

De lenzen van onze kwalitatieve afstandsmeters zijn voorzien van diverse coatings die beschermen tegen krassen, maar ook de beeldweergave optimaliseren: betere lichtinval, scherper zicht, …

Toebehoren

Al onze afstandsmeters worden geleverd met de nodige batterijtjes, opbergzakje en schoonmaakdoekjes. U ontvangt van ons dus steeds een zeer compleet pakket.

  • Luna Optics LD-LRF1000 afstand en snelheidsmeter 1000M
  • Opbergtas
  • Draagkoord
  • Schoonmaakdoek
  • CR2 3V batterij
  • Handleiding (Engels)
Prijs
 1. 439
  500
 2.  
 3. -
Bereikbaar

E: contactformulier


T: 0513-764123

 

Klantenservice


Elke werkdag van

10:00 tot 16:00 bereikbaar.

Betaalgemak

betaalgemak

Garantie

Niet tevreden over uw product? Retourneer

uw product zonder reden binnen 14 dagen.

garantie


Op alle artikelen krijgt u bovendien

1 jaar (omruil)garantie.